Veelgestelde vragen

 

Hoelang duurt het plakken van m'n daksticker?
De montagetijd is ongeveer 2 uur. Je kunt er op wachten of we laten het weten zodra de auto klaar is.

Ik heb schade op het dak van mijn auto, kan ik er gewoon een daksticker op laten plakken?
Je kan er een daksticker op plakken, maar wij geven dan geen garantie. Oneffenheden blijven zichtbaar.

Heb ik ook garantie op m'n daksticker?
Dak-design.nl geeft een garantie van drie jaar op kleurechtheid en hechting. Voor aanvullende garantiebepalingen, zie algemene voorwaarden.

Kan de daksticker tegen slecht weer?
De dakstickers zijn professionele prints die ook op bedrijfsauto's worden toegepast. Deze zijn dagelijks op de weg onder alle weersomstandigheden. Jouw auto krijgt dezelfde kwaliteit daksticker met dezelfde garantie.

Hoelang gaat de daksticker mee?
De sticker wordt voorzien van een UV-blokkerende en krasvaste laag. Je sticker blijft minimaal 3 jaar goed, 5 jaar is geen uitzondering.

Kan ik met de daksticker gewoon door de wasstraat?
Ja, door de beschermlaag die op de daksticker wordt aangebracht is dit geen probleem. Het is wel verstandig om even 2 dagen na het plakken te wachten met de wasstraat.

Is de daksticker makkelijk te verwijderen?
Wil je een nieuwe daksticker of moet de auto terug naar de leasemaatschappij? Geen probleem. De daksticker beschadigd de auto niet en eventuele lijmresten zijn eenvoudig te verwijderen. Durf je het niet aan dan kunnen wij de daksticker professioneel verwijderen en laten je dak vlekkeloos achter.

Kan het op elke auto?
Bij dak-design.nl richten we ons vooral op leuke, kleine auto's. Auto's ouder dan 3 jaar worden niet geplakt i.v.m. garanties op hechting.

Kan het op alle spiegels?
Wij kunnen een kleurfolie alleen toepassen op de meegespoten delen van de spiegels.

Kan ik zelf een ontwerp aanleveren?
Bij dak-design is een groot aantal designs opgenomen. Heb je toch speciale wensen of wil je bijvoorbeeld je bedrijfslogo op het dak, dan is dit mogelijk. Bel voor informatie naar MeMo, 0320-292129.

Waar wordt m'n daksticker geplakt?
De sticker kan geplakt worden in Lelystad en in Rotterdam. Bij de bestelling kan je aangeven op welke lokatie je de sticker wilt laten plakken.

Dak-design.nl is een product van Online Sign.